Traktaat voor zorgverleners

Groen en sp.a Beernem trakteerden de zorgverleners van het Sint-Amandusinstituut met een lekkere attentie tijdens de Week van de Zorg.

Sp.a gemeenteraadslid Vicky Verstringe en Groen gemeenteraadslid Jan Van AsscheOm de grote inzet van de zorgverleners in de kijker te zetten en hen te bedanken voor het waardevolle werk dat ze elke dag opnieuw doen, trokken leden van Sp.a en Groen op zaterdagvoormiddag 17 maart naar het Sint-Amandusinstituut met een lekkere attentie: fairtrade citroenhartjes van de plaatselijke Wereldwinkel.

In onze gemeente staan heel veel zorgverleners elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven voor kwetsbare en zorgbehoevende mensen. Beernem is wellicht de gemeente met de meeste zorginstellingen van Vlaanderen, goed voor ruim 1200 jobs. En daar zijn de vrijwilligers nog niet eens bijgerekend. We zijn dan ook blij dat we al deze mensen eens in de schijnwerpers kunnen zetten.