Kandidaten uit Oedelem en Oostveld

Nadat we eerder de zichtbare plaatsen op de sp.a - Groen lijst bekend maakten, stellen we vandaag de andere kandidaten uit Oedelem en Oostveld voor.

Yvan Timmerman

Oedelemnaar Yvan Timmerman staat voor sp.a op de 10de plaats. Hij is ambtenaar bij de Watergroep en de broer van Joris Timmerman, voormalig sp.a gemeenteraadslid. Yvan houdt van fietsen en is voorstanders van de versnelde heraanleg van de fietspaden. Losliggend waar mogelijk. 

Kelly Daeninck

Kelly Daeninck uit Oostveld staat voor Groen op plaats 15. Ze is verpleegkundig in het operatiekwarier en praktijklector aan de Arteveldehogeschool. Als actief lid van atletiekclub Beverhout en tennisclub Smash wil Kelly zich engageren voor een duurzaam sportbeleid in de gemeente.

Joseph Sneyaert

Joseph Sneyaert staat voor sp.a op de 12de plaats. Tijdens zijn loopbaan reed hij met internationale hogesnelheidstreinen. Ondertussen is hij gepensioneerd. Joseph vertoeft graag in de natuur en tussen het groen. Verder is ook voorstander van extra bewakingscamera's op de invalswegen.  

Yvan, Kelly en Joseph vervolledigen de kandidaten voor Oedelem en Oostveld voor sp.a - Groen. Samen met Roos, Rolle, Martine en Ignace zijn ze de sterk-houders in de deelgemeente. 

Roos Lambrecht

Groen gemeenteraadslid Roos Lambrecht staat op de derde plaats. Naast haar toewijding om meer inspraak te geven aan kinderen en jongeren, streeft Roos ook naar een gezonde en groene gemeente waar leefbaarheid en levendigheid in balans zijn. Vol enthousiasme zet ze de bakens uit voor een gemeente met pit. 

Rolle De Bruyne

Op nummer vijf staat Groen eregemeenteraadslid Rolle De Bruyne. Na een welverdiende politieke pauze, treedt de bekendste bio-landbouwer terug op de voorgrond.  

Martine Deloof

Een nieuw gezicht vinden we op de zesde plaats. Martine Deloof komt op voor sp.a en is postbode. Door haar job ziet ze veel verdoken problemen bij héél wat inwoners. Martine wil zich voor die mensen inzetten met oplossingen.

Ignace Tousseyn

Groen voorzitter Ignace Tousseyn vult plaats 7. Als fervent fietser, pleit Ignace voor veiliger fietsverkeer: fietsstraten, conflictvrije kruispunten..  Woonerven toveren wijken om in ontmoetingsplekken, waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en ouders gezellig kunnen kletsen.